ההבנה של גון by noa zarfati - Ourboox.com
This free e-book was created with
Ourboox.com

Create your own amazing e-book!
It's simple and free.

Start now

ההבנה של גון

  • Joined Mar 2022
  • Published Books 1

אתם לא מכירים אותי אבל אתם עוד תכירו אני גון. אתם אולי לא תבינו מה אני רוצה מכם ולמה שווה לקרוא את מה שכתבתי אז אולי זה באמת לא שווה אבל בכל זאת ארצה שתקראו.

2

נולדתי לאמא אמריקאית בהירת עור ואבא אפרו אמריקאי קהה עור, כלומר זוהי קבוצת ההשתייכות מלידה שלי. תמיד מחשיבים אותי ככהה עור למרות שאני לא כהה ב100 אחוז בגלל אמא שלי. כשגדלתי חוויתי תמיד גזענות למרות שלא הייתי כל כך שחור אבל גם לא הכי בהיר לצערי.

3

תמיד קינאתי בשאר הילדים הבהירים ורצית להיות כמוהם. הם בעצם היו קבוצת ההתייחסות החיובית שלי. הצטערתי שאני כזה למרות שההורים שלי תמיד נתנו לי להרגיש שווה ואפילו מעל ה שאר, כמו כל הורה.

4

למרות הקנאה שלי לא יכולתי שלא לשים לב לרוע של הבהירים , ולאיך שהם התנהגו על כהי העור כמוני, הם היו קבוצת ההתייחסות השלילית שלי. אלו היו הרגעים בהם שנאתי אותם ולא רציתי להיות כמוהם כי הם היו רעים, אבל אני יודע שזה לא כולם.

5

לבסוף הבנתי שצבע העור שלי לא משנה ומי שאוהב אותי ורוצה להיות בחברתי יהיה וזה לא יהיה לו משנה, רק חבר רק עכשיו שאני מבוגר הבנתי זאת.

6
This free e-book was created with
Ourboox.com

Create your own amazing e-book!
It's simple and free.

Start now

Ad Remove Ads [X]
Skip to content