by ben livne
Copyright © 2020
קוראים לי בן נולדתי בבית החולים מאיר בכפר סבא ב8.9.2007.
השם שלי נבחר מכיוון שאמא שלי מאוד מאוד אהבה והתחברה אליו ולכן היא בחרה כך.
הכינוי הכי ידוע שלי הוא: נה נה, כשאחי הקטן נולד ורק התחיל לדבר היה לו קשה להגות את שמי ולכן קרא לי נה נה.
יש לי עוד כעינויים כמו בןבן, בנצ’וק וכל מיני בסגנון הזה.
תאריך הלידה הלועזי שלי הוא ה8.9.2007 והעברי שלי הוא כ”ה באלול תשס”ז.
מקום הלידה שלי הוא בית חולים מאיר שבכפר סבא.
לאמא שלי הייתה רעלת הריון ויילדו אותה מוקדם יותר. נולדתי במשקל 2.875 בשעה 18:20 ביום שבת.
ההורים שלי חושבים עלי שאני ילד מתנה, חכם, נבון, רחב לב, מבריק, יצירתי, אוהב לעזור, רגיש, מצחיק, בעל חוש הומור, ילד מיוחד במינו, בוגר, אהוב על כולם, על משפחתו וחבריו, ילד פרקטי שחושב תמיד צעד אחד קדימה ושכיף לגדל ילד כמוהו.
סבתא שלי מצד אמא אומרת שיש לי מבנה אישיות מיוחד במינו, שאני חבר ושותף, רגיש מאוד לזולת וגם אליה כסבתא, שאני בוגר מאוד לגילי, מאיר ומואר, משדר שלווה ורוגע, קשוב ומדבר בנועם, עם רגליים על הקרקע, אהוב ואהוד על כולם, דעתן, מוערך, חכם במיוחד ומשפיע חברתית.
סבי וסבתי מצד אבא חושבים שאני ילד טוב לב, חכם, חברותי, מסור לאחי ואחותי וילד נפלא להורים שלי ושאני נכד נפלא בשבילם.
אחותי חושבת עלי שאני האח הראשון והאהוב שלה, שאני יפה מוצלח וטוב לב, שאני אחד אחד ויחיד, שנון ומצחיק, שברגישות ובחכמה אני כובש את כולם.
אני זוכר את עצמי שהייתי בגן וסבתא שלי אספה אותי וקנינו אוגר, אני זוכר ששיחקתי עם חברים שלי רן ויונתן ואני זוכר את היום הראשון של כיתה א’ שהיה טקס קבלה לילדים בכיתה א’.
מפי ההורים- התחלתי לדבר בגיל שנה ובגיל שנה ושלושה חודשים כבר השלמתי משפטים שלמים, התחלתי ללכת בגיל שנה וחצי. המילים הראשונות שלי היו : אבא, אגן דס (כדורסל), פפה(מלפפון/סביבון), תי (סבתא), מא(אמא), בה(יובל שזו אחותי).
בגיל 5 חודשים צמו לי כבר 4 שיניים ראשונות.
התוכניות טלויזיה האהובות עלי בילדותי היו: טלטאביז, קלטות שירי ילדים של עוזי חיטמן, קלטת הפיל שרצה להיות הכי, דובי חום ושובב והגן הקסום.
המאכל האהוב עלי בילדותי הוא טבית(מאכל עיראקי מסורתי)
המקומות האהובים עלי ביותר בבית הם החדר של אמא ואבא, החדר שלי והסלון.
אנחנו אוהבים להיפגש כל המשפחה של אמא אצל סבתא ולאכול ארוחת שישי ביחד, אוהבים לצאת לחופשות משפחתיות ביחד.
יש לנו כלבה בשם snowy היא קטנה ומתוקה.
אנחנו נוהגים לחגוג את כל החגים ביחד עם המשפחה משני הצדדים.
המאכלים שמאפיינים את המשפחה מצד אמי הם מאכלים פרסיים ועיראקים.
יש לנו פגישה משפחתית מאוד משמעותית, כל שנה אנו נפגשים בחודש אוקטובר לערוך אזכרה לסבא שלי מצד אמי שעליו ארחיב בהמשך.
אירוע היסטורי שקרה במהלך חיי הוא שישראל שלחה חללית לירח והיא התרסקה.
ארצות הברית בחרה את הנשיא השחור הראשון שלה, ברק אובמה.
קובי בראיינט נהרג יחד עם בתו ועוד 5 אנשים בהתרסקות מסוק.
המשמעות של בר מצווה בעייני היא להפוך מילד לגבר.
תחומי העניין שלי הם: מחשבים, עריכת סרטים,מוזיקה, ונהיגה מוטורית.
שאיפתי לעתיד היא להצליח במה שאבחר לעבוד בו.
Published: Feb 4, 2020
Latest Revision: Feb 4, 2020
Ourboox Unique Identifier: OB-726990
Copyright © 2020