
Benim adım Elif. En iyi arkadaşımın adı da Cansu.
Biz çok iyi iki arkadaşız. Cansu ve ben tanışmadan önce komşuyduk. Sonra aynı okula gittik ve aynı sınıfta olduk.
Bu sayede arkadaş olduk.

Ben resim, Cansu ise kitap yazmayı seviyor. İkimiz biraraya gelince kitap yazıyoruz. Cansu yazar, bende resimlerini yaparım.
Bir gün annem ve babam taşınmaya karar verdiler ama ben arkadaşlarımdan ayrılmak istemiyordum. Annem ve babama gidip cesurca okuldan ve arkadaşlarımdan ayrılmak istemediğimi söyledim. Çünkü yeni bir okul ve arkadaşlar istemiyordum. Annem ve babam da bu isteğimi geri çevirmediler. Taşınmış olsakta ben yine kendi okulumda okumaya devam edecektim. Cansu’ya haber verince çok sevindi. Artık komşu olmayacaktık ama hala iki iyi arkadaşız.

Cansu ile birlikte bizim evde pijama partisi yapma karar verdik. O akşam pijama partimizde çok eğlendik.

O gece o kadar çok dans edip hareket ettik ki yorgunluktan uyuya kaldık. Cansu ile benim yatağımı paylaştık ve o gece bizde kaldı. Benim için hiç unutmayacağım bir gün olmuştu ..
Published: Jan 2, 2021
Latest Revision: Jan 2, 2021
Ourboox Unique Identifier: OB-987617
Copyright © 2021