Идеи за промяната by Izabel - Ourboox.com
This free e-book was created with
Ourboox.com

Create your own amazing e-book!
It's simple and free.

Start now

Идеи за промяната

  • Joined Oct 2021
  • Published Books 1

Борбата, която се води между хората и природата никога няма да завърши добре за населението на планетата ни.Хората се издигнаха в мечтите за по-добър свят,но рискуват прекалено много загиването на природните ресурси,които са жизнено важни за нашето съществуване.

                  

1

What about the Environment? | Voices of Youth

2

Електроуредите от всяко ново поколение са по-икономични и по-щадящи природата. Дори и да са малко по-скъпи от останалите, инвестицията в тях се изплаща бързо, защото те изразходват по-малко енергия.За да сте сигурни, че купувате продукт, който едновременно пести ток и пари и помага за намаляване на парниковите газове и замърсяването на въздуха, идеята е да се избират по-висок клас уреди .

3

 

 

 

Indonesia to host first Caretakers of the Environment International virtual conference - Environment - The Jakarta Post

4

Хората изсичат горите по света с тревожна скорост:до 80% от обезлесяването на тропическите региони се извършва с цел осигуряване на земя за селскостопански нужди, но дървета се изсичат и за производството на продукти, като дървен материал и хартия или за изграждането на пътища и мини.Държавите могат да защитят съществуващите горски райони, също може да се осигурят и новозасъдени гори и да спрат хората да продават незаконно добита дървесина. Регламентът на ЕС за дървения материал дава възможност за проследяване на дървения материал от горите до дъскорезниците, за да се гарантира,че само законно добита дървесина се внася в ЕС.

5

 

 

 

World Environment Day: Ecosystem Restoration is the Key to Revive Our Degraded Planet

6

Все повече се разпространява идеята за електрическите автомобили.Поради голямата популация на планетата и необходимоста на хората да се предвижват, един от най-големите замърсители са именно изпаренията на газовете от превозните средства.Идеята е хората да загърбят идеята за най-модерна,скъпа ,бърза или дори добре изглеждаща кола и да започнат да се предвижват с автомобили ,които са полезни за околната среда.Вече е достъпно зареждането на този вид автомобили и би било хубаво да се реализара тази идея.

7

 

 

50,000+ Best Environment Photos · 100% Free Download · Pexels Stock Photos

8

Промяната на всички бедствия и катаклизми зависи единствено и само от нас.Ако хората не спрат да чакат всичко на готово и да пренебрегват случващото се около нас,ще се стигне до разруха и живота ни ще се гради на идеята само за оцеляване.Ние сме тези, които трябва да променят това и съм сигурна ,че с общи усилия може да осигурим по-добър свят за бъдещите поколения.

 

9

 

 

World Environment Day 2020: All About History, Significance of The Day And Theme This Year

10
This free e-book was created with
Ourboox.com

Create your own amazing e-book!
It's simple and free.

Start now