Ngjyros Botën Time – Illustrated by: Rotem Omri, Translated to Albanian by: Roksana Xheka by Mel Rosenberg - מל רוזנברג - Illustrated by Rotem Omri - Ourboox.com
This free e-book was created with
Ourboox.com

Create your own amazing e-book!
It's simple and free.

Start now

Ngjyros Botën Time – Illustrated by: Rotem Omri, Translated to Albanian by: Roksana Xheka

by

Artwork: Rotem Omri

After fruitful careers as a scientist and inventor I've gone back to what I love most - writing children's books Read More
  • Joined Oct 2013
  • Published Books 1551

 

 

 

2

 

 

 

 

 

 

Written by: Mel Rosenberg

Illustrated by: Rotem Omri

Translated by: Roksana Xheka

3

Një të hënë të këndshme isha i zënë duke numëruar retë përjashtë dritares time kur dëgjova një trokitje në derë. Mami im shkoi për ta hapur. Ishte postieri që solli një paketë me emrin tim mbi të !!!

4
I was watching the clouds roll by when there was a knock at the door

Nuk kisha as ditëlindjen dhe as nuk e kisha me nxitim, prandaj e hapa kutinë me ngadalë. Ishte një paketë me ngjyra të bukura. Në kuti shkruante “Ngjyra Frutash”. Kurrë më parë nuk kisha dëgjuar rreth ngjyra frutash, prandaj i vendosa në raft.

6
The postman brought me a package that said "Fruit Colors"

Të martën postieri u kthye me një shportë me mollë të bardha. Unë e dija se çfarë duhet të bëja.

8
A basket of white apples for me to color

Të mërkurën postieri më solli një shportë me rrush të bardhë. Akoma më shumë qejf.

10
A basket of white grapes for me to color

Nuk isha i habituar kur e enjtja erdhi dhe postieri më solli një kuti me shalqi të bardhë. Isha shumë i lumtur.

12
A basket of white watermelon for me to color

Të premten prita për postierin. “Çfarë frutash do më sjellë sot?” mendova me veten. Përkundrazi ai më solli një kuti tjetër.

14
another package on Friday

Nuk kisha as ditëlindjen dhe as nuk e kisha me nxitim, prandaj e hapa kutinë me ngadalë. Ishte një paketë me ngjyra të bukura. Në kuti shkruante “Ngjyra Perimesh”.

16
Vegetable colors

Gjatë javëve të ardhshme unë ngjyrosa domate, kastraveca, shpargje dhe kungull gjithashtu.

18
Tomatoes, cucumbers, asparagus and pumpkins for me to color

Sigurisht në fund të javës postieri erdhi sërish me një paketë tjetër. Nuk kisha as ditëlindjen dhe as nuk e kisha me nxitim, prandaj e hapa kutinë me ngadalë.

20
Another package I got on Friday

Ishte një paketë me ngjyra të bukura. Në kuti shkruante “Ngjyra Luanësh të uritur”.

22
Hungry Lion colors

Kur ditën tjetër postieri erdhi sërish, ne nuk ishim në shtëpi. Faktikisht, ne e lamë qytetin me nxitim dhe tani kemi shkuar të jetojmë në një shtet tjetër. Në hyrje të derës tonë shkruan: “Jo më dërgesa, ju lutem!”

24
A hungry lion

Faleminderit që lexuat librin tone!

Në qoftë se e pëlqeni do të keni dëshirë të lexoni dhe libra të tjerë për fëmijë që kam shkruar dhe që Rotem Omri ka ilustruar. Për shembull:

“Zana Mahnitëse e Dhëmbëve”

http://www.ourboox.com/books/the-amazing-tooth-fairy/

Lexoni më shumë rreth meje dhe shihni të gjithë librat e mi në Ourboox (Kam shumë) http://www.ourboox.com/community/drmel/profile/edit/group/1/

Ose akoma më mirë krijo një libër tëndin!!!

www.ourboox.com

Ja një video që do ju ndimoi juve për të filluar udhëtimin tuaj si një kontribues në Ourboox!!

http://www.ourboox.com/books/create-a-book-ourboox-video-tutorial/

Dhe së fundmi mund të më shkruani në: 

[email protected]

26
This free e-book was created with
Ourboox.com

Create your own amazing e-book!
It's simple and free.

Start now

Skip to content